De zomervakantie is weer achter de rug, we zitten weer allemaal lekker in een flow en zitten vol bruisende energie? Of niet? Hoe is jouw vakantieperiode verlopen? Hoe kijk je terug op de afgelopen negen maanden. Het is immers alweer eind september.

Ik heb een fantastische energie en flow zowel prive als zakelijk. Zelf heb ik een bijzondere zomervakantie gehad. Bewust een vakantie opgedeeld in 2 fases. Met mijn schoonfamilie naar Italië en een maand later met mijn familie naar Spanje. Mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd en dat was alle reden voor een reunie. Een bijzondere tijd aangezien mijn broer met zijn vriendin in San Francisco wonen en we ze niet vaak live zien. Dit maakte dat we 9 dagen met zijn allen mooie momenten, diepgaande gesprekken maar vooral ook lol hadden. En niet onbelangrijk, onze kleine peuters hun oom en tante beter konden leren kennen (en andersom).

Wat betreft 2B Unique zijn er fantastische ontwikkelingen. Thuis gekomen heb ik de NLP opleiding afgerond met een bijzondere afsluitende oefening, waarbij je je volledige commitment laat zien ten opzichte van je doelstellingen. Zie onderstaand filmpje 🙂 En dat doel is omgezet in actie! 

Alleen actie en stappen zetten brengt je tot het realiseren van jouw droomdoelen. Daarom heb ik een super gave uitnodiging voor jou.

LEADERSHIP INTENSIVE RETREAT OP IBIZA, 6 T/M 9 NOVEMBER 2019!

Een magische en unieke intensive, voor een exclusieve groep deelnemers (max. 6 deelnemers, reeds 2 gereserveerd). Kijk snel verder als je niet kan wachten om dit niet aan je neus voorbij te laten gaan! Alleen voor jou als jij echt een transformatie door wil maken op een intens diep niveau!


LIFE CHANGING – KLEINE EXCLUSIEVE GROEP – DIEPE TRANSFORMATIE – ALL INCLUSIVE

Dare you?
Als
dit iets voor jou is twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via mail of bel met 06-24420158.

Hartelijke groet,
Kim

×