Leven en werken vanuit jouw innerlijke kracht

Vanuit innerlijke kracht werken geeft energie, rust en afstemming met jezelf én de ander

Wil jij geïnspireerd worden, hoe jij kunt stralen vanuit Innerlijke kracht en leiderschap, meld je nu aan!

Over Kim

Enthousiaste en gepassioneerde trainer en coach voor Innerlijk Leiderschap.

No-Nonsense, integer, confronterend. Ik help je om bij de kern te komen waar het om gaat.
Mensen in hun innerlijke kracht zetten is mijn missie! Stralen, energie en je verlangen volgen.

In mijn werk als leidinggevende in de zorg werkte ik vanuit mijn visie “zie en benut jouw en elkaars talenten dan kan je excelleren“. Mijn eigen leiderschap nemen en daarna leiderschap geven aan het team met oog voor ieders talent resulteerde van een uiteengevallen team naar een goed functionerend, zelfsturend team. Wow, ik ontdekte mijn eigen talent. Ik had succes.
Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf 2B Unique opgericht voor Innerlijk Leiderschap en help ik managers, professionals en hun teams te laten groeien in hun natuurlijke talenten.
Mijn drijfveer is om mensen zelf de verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun innerlijk leiderschap en te laten floreren vanuit hun passie en unieke talenten. Zodat ze krachtiger en succesvoller zijn, kunnen excelleren en een krachtig en energiek (werk en privé) leven leiden wat ze wensen.

Deze keuze om mijn werk samen met mijn paarden als co-coach te gaan doen was eigenlijk vanzelfsprekend. Sinds mijn 6e lopen paarden als een rode draad door mijn leven. Paarden zijn mijn passie en laten mij zien dat ze door hun eigenschappen 100% authentiek zijn, ze leven in het hier en nu. Ze vormen een zeer waardevolle aanvulling in mijn trainingsprogramma’s.

De vraag; “als jij op je best bent, wie ben je dan?” ga je zelf beantwoorden in mijn programma’s. Ik daag je samen met mijn paarden uit om je inspiratie en toegevoegde waarde te vinden en te vergroten. Je leert hoe jij kan excelleren, te schitteren!

×