LEADERSHIP EXCLUSIVE RETREAT

5 DAGEN – 6 LEIDERS – 2 COACHES

1 DOEL

IBIZA

JOUW KOERS – ENERGIE – VERTROUWEN – LEF- KEUZES

 

Speciaal voor een selecte groep ambitieuze managers, directeuren en ondernemers.

 

Ben je klaar met alles doen vanuit je snel schakelende hoofd. Kan jij je verliezen in de to-do lijsten en blijf je rondcirkelen in vaste patronen? Wil jij de dagelijkse waan van de dag vaarwel zeggen, stevige keuzes maken door koers te zetten vanuit jouw eigen kompas? Waardoor je je zowel in werk als privésfeer goed en energiek voelt en meer impact hebt op jezelf en je omgeving.

Durf jij het avontuur aan, grenzen te verleggen en je verlangens in kaart te brengen? Dan is dit programma echt voor jou! Neem contact met ons op om wederzijds af te stemmen of dit programma passend is voor jou via 06-24420158 of contact@2b-unique.nl 

 

DEEP DIVE

 

Deze ‘deep dive’ retreat zorgt voor het grootste en duurzaamste transformatieproces voor jou als persoon en leider. Een authentieke en krachtige leider is zich bewust van de vier elementaire energiebronnen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit gaan we 5 dagen compleet voeden zodat jij de empowering hebt om vanuit kracht, flow, energie, liefde en de juiste mindset te leven en werken.

 

De samenstelling van het programma van de retreat zit vol diepgaande verrassingselementen welke jou voor jouw transformatie tot het uiterste rekken. Het wordt geleidt door twee topcoaches: Kim Schamp-Doornenbal en Ilse van den Boom. Uiteraard zijn de paarden en de kracht van de kudde als kataystor onmisbaar tijdens dit proces.

 

Magische plek op Ibiza

Locatie

Deze retreat vindt plaats op onze fantastische en unieke locatie “Agriturismo Can Sastre”. Een oude finca op het schitterende, landelijke deel van Ibiza. Tijdens de retreat staat de gehele locatie omringd met de prachtige sinaasappelbomen, olijfbomen, bouganvilles en palmen tot onze beschikking. Dit maakt  deze idyllische omgeving  dé plek voor 2b Unique haar retreat, een waar paradijs!

Suites

Luxe privé suites met een uniek verhaal en eigen uitstraling met elementen als romantiek, vrijheid, privacy en luxe. Met een fijn privéterras, en voorzien van de gemakken van een 5-sterren boutique hotel. 

Culinair

Gerechten uit de healthy fusion keuken, niet alleen ontzettend lekker, maar ook heel gezond. Onze chef kan uiteraard rekening houden met eventuele allergieën en/of diëten.  

DEEP DIVE

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

LICHAAMSWERK

KRACHT VAN PAARDEN

STILTE

CONFRONTERENDE INTERVENTIES

POTENTIEEL VERGROTEN

EXCLUSIEVE PERSOONLIJKE COACHING

4 ELEMENTAIRE ENERGIEBRONNEN: FYSIEK, MENTAAL, EMOTIONEEL, SPIRITUEEL

VERRASSENDE ELEMENTEN

 

ALL IN +

3 MAANDEN TRANSFORMEREND PROGRAMMA

5 DAGEN RETREAT, ALL IN, VOLLEDIG ONTZORGT

(INCL VLUCHT EN VERBLIJFSKOSTEN)

EXCLUSIEVE, KLEINE GROEP, MAX. 8 DEELNEMERS

EXCLUSIEVE BEGELEIDING TOPCOACHES

VOORAF KICK-OFF SESSIE MET GOALSETTING

NL: 1 DAAGSE MASTERMIND, PERSOONLIJKE COACHING EN VERANKEREN TRANSFORMATIE

VOERTAAL NEDERLANDS

 

MAGISCH

TRANSFORMATIEREIS

KRACHT & KWETSBAARHEID

TOPLOCATIE AGRITURISMO CAN SASTRE

KRACHT VAN HET PAARD

STILTE & NATUUR

AUTHENTIEK

CULINAIRE ONTZORGING

VERRASSINGSELEMENTEN

Praktisch en locatie

Voor wie: Deze retreat is voor een exclusieve kleine groep gelijkgestemden: ambitieuze professionals, leiders, directeuren en ondernemers. Max. 8 deelnemers. Definitieve aanmeldingen gaan gepaard met een korte telefonische intake.

Wanneer:   najaar 2022

Programma: Deze retreat zorgt voor het grootste en duurzaamste transformatieproces voor jou als persoon/leider. Een transformatieproces en empowering die je nodig hebt om vanuit kracht, flow en energie te leven en te werken. De samenstelling van de retreat zit vol diepgaande verrassingselementen welke jouw transformatie verstevigen. Met topcoaches die 5 dagen volledig jou de persoonlijke begeleiding geven en een uitgebreide follow-up met live masterclass in NL. Dit alles om alleen maar te gaan voor het beste transformatieproces.

Waar: Op magische en unieke plekken op Ibiza. Buiten de drukte! De masterclass is op de unieke en sfeervolle locatie van 2B Unique, te Haalderen.

Investering en pakket:  5 daagse Leadership Intensive Ibiza retreat all inclusive. Volledig ontzorgd, inclusief retourvlucht Eindhoven-Ibiza, vervoer van Ibiza naar locatie, verblijf op luxe 5 sterren accommodatie, maaltijden, drinken en volledig programma! Inclusief uitgebreide kick-off sessie met goalsetting, een live masterclass in NL en  2 individuele telefonische doorbraak coach calls.

De investering voor het retreat 3 maanden programma bedraagt 4797,-  excl. 21% BTW. Prijzen zijn op basis van een luxeprivésuite voor eenpersoonsgebruik. Neem je een partner, collega mee dan geldt voor jullie beide een partnertarief van  4597,-  excl. 21% BTW per persoon, op basis van een gedeelde ruime luxe tweepersoonssuite. Indien gewenst is een upgrade met extra individuele live coaching en behandeling vanuit Kim Schamp-Doornenbal en Ilse van den boom mogelijk. 

* Mocht je na de inschrijfdatum boeken dan geldt er een extra toeslag van 350 euro i.v.m. de variabele ticketprijzen.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen (max. 8). VOL = VOL

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met contact@2b-unique.nl of via telefoonnummer 06-24420158

Onze topcoaches

Kim Schamp-Doornenbal MSc

Eigenaar 2B Unique Coaching en Training. Kim is expert op het gebied van Natuurlijk Innerlijk Leiderschap, emotionele intelligentie, ervaringscoach, Teamflowcoach. Ze begeleidt executives, leiders en teams in het bedrijfsleven op weg naar het realiseren van een succesvolle omgeving met optimale prestaties. Hierbij werkt zij ook met ondersteuning van paarden als krachtige en duurzame katalysator in transformaties bij leiders en teams. Paarden zijn als kuddedieren bij uitstek experts in leiderschap, authentieke communicatie, emotionele intelligentie en samenwerking.

Met haar achtergrond in de sales, als manager, verpleegkundig specialist in de gezondheidszorg (pijnbestrijding, oncologie, brein/neurologie) en als coach in de zakelijke markt weet ze wat er speelt en kan ze een goede vertaalslag maken naar de praktijk. Ze is intrinsiek gedreven om managers, professionals en hun teams te laten groeien in natuurlijke talent, kracht en uniekheid voor meer focus, succes en flow in hun leven en loopbaan. Haar begeleiding is helder, duidelijk, praktisch, zeer resultaatgericht en succesvol. Kim heeft een no-nonsense mentaliteit, is integer, confronterend, open, betrokken, resultaatgericht en wisselt humor af met een scherpe en serieuze ondertoon.

Aangesloten bij de V&VN-VS, NOBCO.

 

 

Ilse van den Boom

Trainer en coach bij 2B Unique Coaching en Training.

Ze heeft de 5 jarige HBO-opleiding tot shiatsu therapeut gevolgd in Baarn. Daarnaast volgde zij verschillende workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkelingsprocessen zoals de opleiding tot somatic coach, systemisch kijken, en een twee maanden durende yoga verdiepingsopleiding in India.

Het lichaam is een mooie en duidelijke reflectie van wat er op dat moment speelt. Door haar kennis van de westerse en oosterse geneeswijzen, esbima (expressieve, structurele bindweefselmassage) en systemisch werken heeft zij een prachtig handvat in het lichaamsgericht werken om te spiegelen, herkaderen en oude patronen en/of verstrikkingen aan het licht te brengen. Hierdoor ontstaat binnen relatief korte tijd een nieuw constructief perspectief.   

‘If you don’t take care of your body, where will you live?’ 

Aangesloten bij de landelijk erkende beroepsvereniging NWP (voor natuurgeneeskundig werkende professionals) en RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg. 

 

Join us

Meld je aan voor een intakegesprek!

Gezien het exclusieve karakter en het feit dat we alleen maar met een gemotiveerde, lefhebbende groep gelijkgestemden deze transformatiereis willen begeleiden, gaat er een telefonisch kennismakingsgesprek aan vooraf om beide verwachtingen in kaart te brengen.

Durf jij? We spreken je graag! Behoefte aan meer informatie? Mail of bel (06-24420158) ons gerust.

×