trouwen leiderschap flow event

Vandaag is het exact 8 weken geleden dat ik met mijn ‘man’ Youri Schamp ben getrouwd. Een dag, onbeschrijfelijk. En dat uit de mond van mij, die altijd riep ‘ik hoef niet te trouwen’.

En meer dan eens word ik herinnerd aan deze waanzinnige en o zo bijzondere dag. Is het niet door mensen die me er op aan spreken, “het was zo een fantastische dag, een intieme en persoonlijke ceremonie en een feest ongekend. Nog nooit zo mee gemaakt”. Dan is het wel door mijn dochtertje Noa van 2 die zegt, ’mama die ring is van het trouwen’ of de foto’s van de dag.

Waarom deel ik dit met jullie, omdat ik meer dan ooit heb gemerkt en heel goed heb gevoeld dat zo een bijzondere dag des te specialer is als het echt ‘jouw en je partners’ dag is. Voor ons betekende dat de hele dag op diverse, voor ons dierbare, locaties was. De gehele styling hebben Youri en ik zelf gedaan, waardoor het echt volledig bij ons paste en dat ook uitstraalde naar de genodigden. Uiteraard ging dit niet zonder de nodige en bijbehorende stressmomenten 😉.

De feestavond, wilde we echt knallen, een toffe band en geen tijd verliezen met lange felicitaties. Hoe pak je dat dan aan? We hebben elkaar uitgedaagd en gestretcht. We hadden bedacht om de avond zelf ineens in het publiek te komen lopen en de openingsdans te doen. Ik zelf heb vroeger dansles gehad, maar Youri niet. Maar, we gaan het gewoon doen! We kunnen dat, was onze mindset. Onze danslerares Jessie keek me met grote ogen aan toen ik vroeg of ze met mij de choreografie kon bedenken en ons kon helpen met dansles; “Kim als je dit gaat redden is dat echt knap”. En zie hier boven het resultaat.

Afstemming en commitment hadden we voor deze dans. We hadden helder wat we wilden, geen suffe start, maar een verrassende start van onze feestavond. En ja, met een lift. Uiteindelijk hebben we drie keer samen geoefend en twee keer beide apart met Jessie. Oké, niet altijd met zo een lach op onze gezichten 😉 En toen was ‘de dag’, 14 juli. Het was fantastisch, en die lift van 4 tellen werd er een van 16 tellen! Youri was volledig in flow en deed nog een extra ronde. Dat werd snel schakelen, waarna ik zacht aan gaf dat hij daarna mij moest volgen en ik wel improviseerde…we kwamen uiteraard niet uit zoals onze voorbereiding maar gingen door met dansen vanuit verbinding😉 Het ging vanzelf…iets met flow?!

Is het niet hetzelfde in je werk? Hoe krijg en houd jij flow? Bij jezelf, je teamleden, je organisatie?

 

WIL JIJ OOK MAKKELIJKER FLOW ERVAREN?

 

Kom dan woensdag 7 november naar ons Leiderschap en Flow event. Het wordt een waanzinnig inspirerende dag. Een uniek concept waar ambitieuze professionals, leiders en ondernemers een onontkoombare boost krijgen in hun leiderschap en flow. En, dit met onderbouwing uit de paardenkudde, topsport en wetenschap. Wil je dit niet missen? Reserveer alvast woensdag 7 november 2018 in je agenda.

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op, contact@2b-unique.nl of 06-24420158.

Hartelijke groet, Kim

×